Thokki "fever"

Thokki "fever"

Ågrenest`s avls matador Thokki fra Kyrholti kan imponere med 30 kårede avkom. Gjennomsnitts karakteren for rideegenskaper på de 16 beste som er kåret i 1.klasse er hele 8,29!

Det høyeste kårede avkomet etter Thokki er dansk eide Styrkur fra Eystri-Hòl som er kået med 8,29 for bygning hvorav 9 for hals samt 8,34 for rideegenskaper og en samlet dom på 8,32. Styrkur er det beste avkommet etter hans mor Blida fra Eystri-Hòl som er datter av Platon fra Saudàrkròki. Styrkur blir og se på konkuranse banene med sin del eier Agnar Snorri Stefansson.

Det avkommet som har oppnådd høyest ridebedømmelse etter Thokki er Trymbill fra Stòra-Asi. Han har 8,53 for rideegenskaper hvorav 9 for vilje , lynne og form under rytter og videre 8,5 for tølt , trav , pass og galopp! Trymbill er etter Nòta fra Stòra-Asi som er datter av Oddur fra Selfossi.

Videre er 6 avkom kåret i 2.klasse dvs mellom 7,99 og 7,75 samt 9 avkom kåret i 3.klasse som er mellom 7,74 og 7,50 samlet. Alle avkom etter Thokki som er kåret og dermed i stamboken!

Det er stor etterspørsel for kommende bedeknings sesong men det er ikke bestemt hvor hingsten skal stationeres ut. Informasjon vil løpende komme på vår hjemmeside!

Tina med ny konkuranse hest  ››