Gode resultater for TEAM Ågreneset under årets St. Hans stevne!

Oda og Harekur viste i helgen at de virkelig er i storform mot sesongens viktigste stevner.
Etter fredagens T1 uttakning lå Oda som nummer 3 med poengsummen 6.93. Under søndagens T1 finale endte hun på en flott tredjeplass med poengsummen 7.22. Nummer 2 ble Guro Espeland med hesten Zorro fra Grimsstødum  med poengsummen 7.44 og vant det gjorde Elise Lundhaug på Hvinur fra Holtsmula med hele 7.94.

Mari red Glitra og B-Moll i T1. Etter fredagens uttakning lå Mari som nummer 1 med B-Moll med flotte 7.13  og nummer 4 med Glitra.
Mari valgte å ri B-Moll i finalen, men hun  måtte gå ned i skritt under tølt finalens siste oppgavedel pågrunn av tråkkskade.  Mari endte her på en andre plass bak Gry Hagelund på Hrynjandi fra Fagereng.

I 4-gang red Oda en kjempe god uttakning og visningen ble belønnet med hele 7.13 og dermed var det Oda som ledet V1 Ungrytter etter lørdagens uttakning. Og det gikk enda bedre i 4-gangs finalen. Oda beholdt sin første plass og vant klassen med fantastiske 7.17.

Mari red kun Glitra i 4-gang. Etter lørdagens uttakning lå hun på en 8 plass etter en tam og kjedelig uttaknig. Men det gikk bedre i b-finalen. Sakte tølten var flott og Glitra fungerte bedre. Men karakterene for skritt trekker ned så Mari endte til slutt på en 8 plass med poengsummen 6.50.

I 5-gang lå Mari og Eitill som nummer to etter uttakningen. I finalen gikk ikke ting helt etter planen og de endte her på en 4 plass. Vant med hele 7.37 gjorde Carin Riesenfeld med med den fantastikse hingsten, Svipur fra Uppsølum.  

Eyjólfur Þorsteinsson er nå på Ågreneset og underviser!  ››