Fantastiske prestasjoner under årets Hrimnirstevne!

Igjen kom Mari og Oda hjem med gode resultater fra helgens Worldrankingstevne i Drammen.

Mari hadde i helgen stor suksee og på søndag var hun å se i hele 3 A-finaler.
Etter fredagens uttakninger lå Mari på 5 plass med B-Moll med poengsummen 7.17 og 6 plass med Glitra med poensgummen 7.00 i T1.
Pågrunn av strykninger i finalen kom også Glitra opp i A-finalen, men Mari valgte å ri B-Moll og endte på en flott 3 plass med poengsummen 7.28.
Glitra var å se i A-finalen i 4-gang men endte der på en 6 plass. Glitra hadde litt for mye energi og Mari valgte å skritte mens de andre red gallop.
Etter lørdagens uttakning i F1 lå Mari og Eitill på 10 plass og måtte dermed ri B-finale på søndag morgen. Eitill fungerte bare bedre og bedre og Mari vant denne klassen og var dermed klar for A-finale.
Mari endte på en 6 plass i A-finalen.  Eitill gikk også stilpass og endte her på en fin 5 plass.

For Oda var dette det andre stevnet hun red som ungrytter. Oda og Harekur hadde hadde to fine uttakninger. I T1 lå Oda på en tre delt syvende plass med poengsummen 6.63. Oda red tølt B-finale søndag i morgen og viste igjen at hun virkelig er god når det gjelder. Oda vant B-finalen med 7.06.
Oda var også i A-finale i 4-gang og der endte hun på 5 plass med poengsummen 6.67.
A-finalen i tølt var Oda og Harekur sin tredje finale denne dagen. Og her endte de på en fin fjerde plass med poengsummen 6.83.

For fullstendig resultatliste kan du gå inn på linken under;
http://www.hrimnir.no/images/stories/dokumenter/stevner/Resultatlister_Hrimnirstevnet2010.pdf

 

Aðalheiður Anna Guðjónsdóttir skal være hos oss i sommer!  ››