Worldcup kavalkade

I Odense Congress center var det fylt opp med 2500 tilskuere og en stemning som var uforglemmelig god i dagene 26 og 26 februar. Messe området var lagt til rette for handle lystne publikummere , hvor du kunne finne stander med alt innenfor hest , utstyr , forsikring , transporter fòr osv.

Arrangementet i ledelse av Bo Hansen var en suksee fra start til slutt!

De beste ryttere fra hele europa var samlet til duell inne i areaen. Team rytterne fra Ågreneset presenterte gode resultater i de forskjellige klassene. Mari Soot Kristiansen red en kraftfull og solid uttakning på B-Moll fra Vindasi. Equipasjen endte på 8 plass i finalen med hele 7,44 samlet hvorav hun oppnådde 8,50 i gjennomsnitts karakter for hurtig tempo tølt!

Oda Ugland representerte Norge i junior landskampen med Thokki fra Kyrholti i tølt konkuransen , de ledet konkuransen inntill siste oppgavedel , hvor Thokki ble littt for ujevn og de endte på en 5.plass. Oda red også sin sorte stjerne Hàrekur fra Vindasi i T1 og 4-gang senior klassen og var like utenfor finalene. 

Nils-Christian Larsen red den spektakulære Moli fra Skridu i hingsteshowet og vant! Hingsten med særs store og elastiske bevegelser fikk gode skussmål fra den internationale avlsdommer Barbara Frische. Moli er etter Glampi fra Vatnsleysa og eies av Bjørg Nystrøm og Kine Nordbrekken.

4-gangs duoen Nils-Christian og Reyr fra Dalbæ kunne nok en gang innkassere en gull medalje i denne klassen. Den skimle hingsten innhentet inntill 9,5 for sakte tølt samt 9 for galopp og hele 8,03 i samlet karakter.

Ågreneset`s Losti fra Strandarhjàleiga ble ridd av Nils-Christian i tølt konkuransen og fikk gode tilbakemeldinger fra publikummere og dommere! Equipasjen endte som nr 2 men 8,28 hvor de var hel oppe på 9 tallet for hurtig tølt!

Vi ser frem til igjen å komme igjen neste år , takk for denne gang! 

 ››