Team Ågreneset er tilbake fra Istølt i Fredrikshavn , Danmark med pokaler , sløyfer , pengepremier , heder og ære! For andre året på rad rir hele teamet seg inn i hoved finalen i tølkonkuransen.
Skøytehallen var fylt med 1500 tilskuere som fikk oppleve en kveld med topp underholdning , tøltkonkuranse og hingste show! 

Oda Ugland som yngste rytterinne i teamet , kun 15 år red seg solid inn til en 3. plass etter uttakningen på Losti fra Strandarhjàleiga med poengene 7,47. I finalen stresset Losti seg opp over publikums elleville begeistring og tempo vekslingene ble vanskelige men siste oppgavedel fikk full uttelling for super duoen!

Mari Soot Kristiansen red 7,33 i utakningen på 1.premie hoppen fra Ågrenesets egen avl , Glitra! Equipasjen strålte på banen og endte på 5.plass.

Tina Kirkaas med Ågrenesets avlshingst Thokki fra Kyrholti ble bedre og bedre for hver gang de var inne på isen og red seg opp til en 3.plass i finalen med poengene 7,50. Equipasjen scoret sikkert og høyt i hver oppgavedel.

Sistemann i teamet , Nils-Christian Larsen red Oda`s trippel Nordiske mester Hàrekur fraVindasi. De lå og pustet på første plassen både etter uttakningen samt  finalen og endte opp med sølvmedaljen med poengene 8,22!

Team Ågreneset erobret 4 av 6 plasser i hovedfinalen og leverte prestajoner på rekke og rad!

Vi ønsker og takke arrangørene av Istølt i Fredrikshavn for et vellykket arrangement!
For mere info www.istoelt.net 

Resultatliste:

1.Jòhann Skulason Høfdi fra Snjallsteinshøfda
2.Nils-Christian Larsen Hàrekur fra Vindasi 
3.Tina Kirkaas Thokki fra Kyrholti
4.Trine Risvang Leiknir fra Søtofte
5.Mari Soot Kristiansen Glitra fra Ågreneset
6.Oda Ugland Losti fra Strandarhjaleiga 

Thokki til bedekningstjeneste  ››